06 21 81 47 42 info@hypnoco.nl

Wie ben ik

Mijn naam is Anneke Dusseljee en ik ben sinds 1995 woonachtig in Enschede, getrouwd en moeder van 4, inmiddels volwassen, kinderen.

De afgelopen 22 jaar heb ik gewerkt als fysiotherapeute, veelal met patiënten met chronische pijnklachten.

Door mijn werk kwam ik in aanraking met NLP en oplossingsgericht coachen. Ik ontdekte hoe belangrijk taalgebruik was voor het herstelmechanisme van het lichaam.

Om hierin meer handvatten te krijgen ben ik eerst de opleiding tot holistisch coach bij de Academie voor Holistisch coachen in Amersfoort gaan doen.
Tijdens deze opleiding ontdekte ik wat ontspanning voor het lichaam kan doen en ik bleek daar nog goed in te zijn ook. Maar ik wilde meer kunnen. Vanuit een diepe ontspanning wilde ik ook therapeutisch kunnen werken en toen heb ik de hypnose opleiding gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland.

Voor mij was dit een reis vol ontdekkingen over mijzelf en ontdekte ik mijn passie: 

MENSEN WEER IN HUN KRACHT ZETTEN.

Of dat nu is door je meer zelfvertrouwen te geven, van je angsten af te helpen, je te helpen om af te vallen of te stoppen met roken, het maakt niet uit. Kom en ervaar de bijzondere kracht van hypnose.