Anneke en Anne-Marieke Dusseljee

eigenaren

hypno-en-co-logo
Anneke-Marieke Dusseljee

Anne-Marieke Dusseljee

Anne-Marieke Dusseljee


Mijn naam is Anne-Marieke Dusseljee, ik ben 29 jaar oud en ik woon in Enschede. Na mijn bachelor psychologie ging ik een master volgen in de richting van positieve psychologie en technologie in Enschede. Tijdens deze master kwam ik erachter dat ik eigenlijk niet goed wist wat ik precies wilde; het enige wat ik zeker wist is dat ik met kinderen wilde werken.

Tussenjaar

Tijdens een tussenjaar ben ik toen een kindercoach-opleiding gaan volgen, waar een wereld voor me open ging. Op verschillende punten in mijn leven had ik zelf namelijk goed een kindercoach kunnen gebruiken; bijvoorbeeld voor mijn ‘faalangst’ die op de middelbare school de boventoon voerde.

Anneke en Anne-Marieke Dusseljee

Waar word ik blij van?


Maar ook op het punt toen ik koos voor een vervolgopleiding, want wat zijn mijn talenten en waar word ik blij van? Kortom dit is wat ik wilde, maar hoe begin je dan een eigen praktijk? Om toch voor ‘zekerheid’ te kiezen ben ik toen een master gaan volgen in de richting van kind- en jeugd psychologie in Rotterdam. Hoewel dit aansloot bij mijn interesse, kwam ik ook dingen tegen waar ik minder blij van werd.

Anneke en Anne-Marieke Dusseljee

Niet denken in hokjes en labels

Ik wil graag kijken naar wat kinderen wel kunnen, waar hun talenten liggen en waar ze blij van worden in plaats van te denken en te kijken in hokjes en labels. Het idee om samen met m’n moeder een praktijk te beginnen ontstond en begon langzaam aan vorm te krijgen. Ik merkte dat ik hier blij van werd en nog steeds word, wat past bij mijn motto: “Do what makes you happy and smile”.

Dit wil ik graag bereiken door ouders, jongvolwassen, jongeren en kinderen weer in hun kracht te zetten. Ze te laten ontdekken waar hun talenten liggen en ze te motiveren die dingen te doen waar ze blij van worden.

Anneke Dusseljee

Anneke Dusseljee

Anneke Dusseljee


Mijn naam is Anneke Dusseljee en ik ben sinds 1995 woonachtig in Enschede, getrouwd en moeder van 4, inmiddels volwassen, kinderen.

De afgelopen 22 jaar heb ik gewerkt als fysiotherapeute, veelal met patiënten met chronische pijnklachten.

Door mijn werk kwam ik in aanraking met NLP en oplossingsgericht coachen. Ik ontdekte hoe belangrijk taalgebruik was voor het herstelmechanisme van het lichaam.

Anneke en Anne-Marieke Dusseljee

Holistisch coachen


Om hierin meer handvatten te krijgen ben ik eerst de opleiding tot holistisch coach bij de Academie voor Holistisch coachen in Amersfoort gaan doen. Tijdens deze opleiding ontdekte ik wat ontspanning voor het lichaam kan doen en ik bleek daar nog goed in te zijn ook. Maar ik wilde meer kunnen. Vanuit een diepe ontspanning wilde ik ook therapeutisch kunnen werken en toen heb ik de hypnose opleiding gedaan bij het

Anneke en Anne-Marieke Dusseljee

Hypnose Instituut Nederland


Voor mij was dit een reis vol ontdekkingen over mijzelf en ontdekte ik mijn passie:

Mensen en kinderen weer in hun kracht zetten

Of dat nu is door je meer zelfvertrouwen te geven, van je angsten af te helpen, je te helpen om af te vallen of te stoppen met roken, het maakt niet uit. Kom en ervaar de bijzondere kracht van hypnose.


Anneke en Anne-Marieke Dusseljee

Hoe werken wij met kinderen?


We maken eerst een afspraak voor een telefoongesprek. Hierin bekijken we of onze aanpak geschikt is voor je/jullie kind. We vertellen globaal wat er aan bod komt. Hebben we er samen een goed gevoel over, dan maken we een afspraak voor de eerste sessie.

De eerste sessie starten we met een korte kennismaking waarbij de ouders (of 1 van de ouders) aanwezig is. Daarna gaan we met je/jullie kind verder en staat de hulpvraag van het kind centraal terwijl de hulpvraag van de ouders hierin wordt meegenomen. Op basis van deze sessie bepalen we het traject op maat. Meestal spreken we 3 – 6 sessies af.

Aan het einde van iedere sessie laten we je/jullie kind bespreken waar we aan gewerkt hebben. Het kan zijn dat er huiswerkoefeningen meegegeven worden. Die bespreken we met elkaar.

Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op
via het contactformulier of bel ons.

Mocht je ons bellen, houd er dan rekening mee
dat we de telefoon niet kunnen opnemen
als we in een behandeling zijn.

We bellen echter altijd terug als je een berichtje inspreekt.

Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op via het
contactformulier of bel ons.

Mocht je ons bellen, houd er dan rekening mee dat we de telefoon niet kunnen opnemen als we in een behandeling zijn. We bellen echter altijd terug als je een berichtje inspreekt.

Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons.


Mocht je ons bellen, houd er dan rekening mee dat we de telefoon niet kunnen opnemen als we in een behandeling zijn. We bellen echter altijd terug als je een berichtje inspreekt.