Anneke: 06 21 81 47 42 | Anne-Marieke: 06 13 92 39 25 info@hypnoco.nl

Als klein meisje was ik erg mager. Als het hard waaide, zei mijn moeder altijd gekscherend: ‘Valerie, pas op dat je niet wegwaait!’ Ook in de puberteit kon ik eten wat ik wilde, maar ik kwam
geen gram aan.

Toen ik op mijn 29e zwanger was van onze tweeling, begon ik eindelijk wat lichaamsvormen te krijgen. Ook na de bevalling bleven de kilo’s gezellig aan mijn heupen hangen. Eerst was ik daar blij mee: eindelijk had ik heupen en billen! Maar al snel ging het de verkeerde kant op en gaf de weegschaal een steeds hoger cijfer aan. Op een dag was ik aan het shoppen voor de bruiloft van mijn beste vriendin en kwam ik met lege handen thuis: ik paste nergens meer in! Niet in kleding én niet in het eenpersoons zitje van de bus. Dit kon zo niet langer!

Afvallen begint in je hoofd, niet op je bord

Natuurlijk had ik al verschillende diëten gevolgd om een acceptabel gewicht te bereiken. Je kent de reclames wel: val zonder moeite 30 kilo af in 2 maanden! Het lijkt zo makkelijk en dus probeerde ik ze allemaal, maar ik bleef dik. Ik haatte mijn lelijke lijf en droeg alleen nog maar wijde, zwarte mannenkleding. Ik wist dat een maagband mij kon helpen, maar ik zag zo’n riskante operatie niet zitten met mijn diepgewortelde angst voor ziekenhuizen. Ik wist dat er ook een ‘virtuele maagband’ bestond, maar ik twijfelde enorm. Zou dit wél helpen of zou het een mooi verkooppraatje zijn? Op een dag zei mijn zoontje: ‘Mama, je lijkt op een nijlpaard. Maar wel een heel lieve hoor!’ Ik brak en voor ik het wist had ik een afspraak gemaakt voor sessie 1 van het virtuele maagbandprogramma. De virtuele maagband zat niet in je maag, maar in je hoofd. Door hypnose verander je de negatieve mentale stemmetjes, je kijk op eten en gewicht en je belemmerende gewoonten. Het is dus geen dieet, want ik mag alles eten en ik hoef geen pillen te nemen, maar het is  el effectief!

Na circa 2 maanden begon ik al kilo’s te verliezen en keek ik veel positiever tegen mijn lichaam aan. Ik begon weer te houden van het lijf dat al mijn hele leven bij mij hoort en waar bovendien 2 prachtige kinderen in gegroeid zijn. Inmiddels ben ik 25 kilo kwijt en ik voel dat dat er nog veel meer gaan worden. Het klinkt commercieel, maar ik kan iedereen aanraden om af te vallen met een virtuele maagmand! Het geeft mij niet alleen een slanker lichaam, maar ook meer zelfvertrouwen en een positieve mindset. En dat is mij heel veel waard!