Anneke: 06 21 81 47 42 | Anne-Marieke: 06 13 92 39 25 info@hypnoco.nl

Hypnose

Hypnotherapie is een van de oudste vormen van psychotherapie en tegenwoordig ook een van de snelst groeiende.

Het is een therapie die gebruikt maakt van hypnose, ook wel trance genoemd. Trance geeft je de mogelijkheid om het bewuste denken los te laten en in contact te komen met je onbewuste.

Dagdromen

Het gevoel van trance is goed te vergelijken met dagdromen. Het is een staat van diepe ontspanning en naar binnen gerichte aandacht. We kennen het allemaal van uit het dagelijks leven. Je hebt vast wel eens een moment gehad dat je zo verdiept was in een boek of een film dat je alles om je heen even vergeten was. Of dat je in de auto ergens naar toe rijdt en dat je opeens merkt dat je er al bent. Je was in gedachten verzonken en onbewust op de juiste plek terecht gekomen.

Je onbewuste

In hypnose maak je gemakkelijk contact met de diepere lagen van je onbewuste, terwijl je gewoon controle blijft houden over je eigen doen en laten. Je blijft er dus gewoon bij. Sterker nog, je leert meer controle te krijgen over je eigen gedachten en gevoelens.

Hypnose geeft jou de controle terug.

In de hypnotherapie zijn talrijke methoden en technieken te integreren en dat maakt het juist zo krachtig. Het mooiste van het werken met hypnose is dat de oplossing van het probleem altijd door jezelf gevonden worden. Wij geven je een kader waarbinnen jij je eigen weg kunt vinden.

Hypnose ervaren?

Wil je ervaren hoe hypnose werkt? Vraag dan een van onze hypnose Mp3’s aan. Vul  je voornaam en je e-mailadres in en je ontvangt de Mp3 zo snel mogelijk in je e-mailbox.

In veel gevallen ervaar je dan al direct veranderingen en dat is super!  Ervaar je weinig of geen verandering? Dan ligt je probleem waarschijnlijk in een diepere laag van je onderbewuste. In dat geval kunnen we beter samen aan de slag gaan.