Anneke: 06 21 81 47 42 | Anne-Marieke: 06 13 92 39 25 info@hypnoco.nl

Kinder- en jeugdcoaching

Bij kinder- en jeugdcoaching maken we gebruik van verschillende werkvormen. Dit is afhankelijk van de hulpvraag. Onderstaande spellen worden veelal gebruikt in onze praktijk.

Het COACHEE! spel

Het COACHEE! spel is een praktisch en veelzijdig kindercoachspel met diverse werkvormen om in te zetten.Het spel kan worden gespeeld met kinderen, jongeren en volwassenen en geeft op een veilige en rustgevende manier veel informatie over het kind, de situatie waarin het zich bevindt en de hulpvraag of levensles die bij het kind speelt. Het spel bevat vragen en opdrachten rond de thema’s: kind en gezin, kwaliteiten en talenten, emotionele ontwikkeling, de hulpvraag, school en het oplossend vermogen van het kind.

Schatgravers

Schatgravers‘Een avontuurlijk kaartspel dat verbindt, inspireert en raakt’Tijdens het spelen van het spel ‘schatgravers’ ontdekt het kind welke waardevolle eigenschappen (‘schatten’) hij of zij bezit. Het ontdekken van deze schatten wordt afgewisseld met verschillende opdrachten (‘karweitjes’).

Schatgravers laat het kind op dynamische wijze verbinden met zichzelf en de ander. Het kind krijgt een completer beeld van zichzelf en ook van andere mensen om zich heen.

Aan het eind van het spel houdt het kind 5 prachtige zelf gevonden ‘schatten’ over, die op verschillende manieren meer naar huis kunnen worden genomen.

Schatgravers is ontwikkeld door Matty van de Rijzen en Greetje Welten; voor meer informatie zie www.schatgravers.com