Kinder- & Jeugdcoaching

Kinder- en jeugdcoaching gaat bij ons voor een deel spelenderwijs. Al spelend ontdekt je kind niet alleen welk probleem het heeft en hoe het dat kan oplossen, maar ook welke kwaliteit het al in huis heeft. Wel zo fijn als je een kind in balans wilt brengen. 


Hieronder vind je 2 spellen die we regelmatig in onze praktijk gebruiken. Daarnaast maken wij graag gebruik van verschillende werkvormen. Dit is afhankelijk van de hulpvraag.Meer informatie over onze kinder- en jeugdcoaching vind je hier.

Kinder- & Jeugdcoaching

(0-12 jaar)

Kinder- & jeugdcoaching gaat bij ons voor een deel in spelvorm. Al spelend ontdekt je kind niet alleen welk probleem het heeft en hoe het dat kan oplossen, maar ook welke kwaliteit het al in huis heeft. Wel zo fijn als je een kind in balans wilt brengen.


Hieronder vind je 2 spellen die we regelmatig in onze praktijk gebruiken. Daarnaast maken wij graag gebruik van verschillende werkvormen. Dit is afhankelijk van de hulpvraag.Meer informatie vind je hier.

hypno & Co logo

Ook voor Kinder- & Jeugdcoaching

Ook voor Kinder- & Jeugdcoaching

coachee spel kindercoaching jeugdcoaching

COACHEE!

Het COACHEE! spel is een praktisch en veelzijdig kindercoachspel met diverse werkvormen om in te zetten. Het spel kan worden gespeeld met kinderen, jongeren en volwassenen en geeft op een veilige en rustgevende manier veel informatie over het kind, de situatie waarin het zich bevindt en de hulpvraag of levensles die bij het kind speelt. Het spel bevat vragen en opdrachten rond de thema’s: kind en gezin, kwaliteiten en talenten, emotionele ontwikkeling, de hulpvraag, school en het oplossend vermogen van het kind.

schatgravers jeaugdcoaching kindercoaching

Schatgravers

Schatgravers: ‘Een avontuurlijk kaartspel dat verbindt, inspireert en raakt’. Tijdens het spelen van het spel ‘schatgravers’ ontdekt het kind welke waardevolle eigenschappen (‘schatten’) hij of zij bezit. Het ontdekken van deze schatten wordt afgewisseld met verschillende opdrachten (‘karweitjes’).

Schatgravers laat het kind op dynamische wijze verbinden met zichzelf en de ander. Het kind krijgt een completer beeld van zichzelf en ook van andere mensen om zich heen.

Aan het eind van het spel houdt het kind 5 prachtige zelf gevonden ‘schatten’ over, die op verschillende manieren meer naar huis kunnen worden genomen.

Schatgravers is ontwikkeld door Matty van de Rijzen en Greetje Welten; voor meer informatie zie www.schatgravers.com

Heb je hulp nodig bij problemen met en/of van je kind?
Zou je graag willen dat je kind weer krachtig en gelukkig wordt?

Maak dan een afspraak met ons
voor een oriënterend gesprek.

hypno & Co logo

Ook voor Kinder- & Jeugdcoaching