Jongvolwassenen van 17 t/m 25 jaar

Jongvolwassenen van 17 t/m 25 jaar
hypno & co logo transparant

Jongvolwassenen van 17 tm 25 jaar

Jouw leven (je behoort tot de jongvolwassenen van 17 t/m 25 jaar) verandert in korte tijd totaal. De vanzelfsprekendheid van te kunnen terugvallen op je ouders valt namelijk weg. Er moet brood op de plank dus je moet een baan vinden tenzij je nog studeert natuurlijk. Eenmaal aan het werk wordt er prestatie van je verwacht, anders kun je gaan. Mocht je het tempo niet kunnen bijbenen dan merk jij dat als eerste. Ongemerkt bouwt zich een spanning in je op die er op een of andere manier uit moet. Misschien val je tegen iemand uit, word je ongewoon moe of val je in een zwart gat dat je huisarts “burn out” noemt.

Jongvolwassenen en hun drukke leven.

Natuurlijk moet je ook een zorgverzekering afsluiten waarvoor je iedere maand geld moet hebben. En een WA-verzekering, als je op reis gaat een reisverzekering, een inboedelverzekering en voor over 40 jaar heb je een pensioen nodig dat je nu al moet opbouwen.


Voor het geval je geen baan kunt vinden moet je een uitkering aanvragen. Heerlijk die formulieren, om over het verplicht solliciteren nog maar te zwijgen. Misschien studeer je nog maar ben je erachter gekomen dat je de verkeerde studie hebt gekozen.


Verder heb je ook nog je huishouden. De kleding die je ’s morgen hebt laten rondslingeren ligt namelijk ’s avonds, wanneer je van je werk komt, nog steeds op precies dezelfde plek. Je moet wassen, boodschappen doen, eten koken en na de maaltijd afwassen. 


Jongvolwassenen van 17 t/m 25 jaar
hypno & co logo transparant

Jongvolwassenen van 17 t/m 25 jaar ervaren grote prestatiedruk

Nu lijkt het wel veel wat je nu allemaal moet doen en eerlijk gezegd is dat het ook. De tijd dat je ouders je dagelijks hielpen met verschillende klusjes is voorbij. Maar als je goed kunt organiseren en je wordt niet gehinderd door vervelende gebeurtenissen op het werk of uit het verleden, dan ga jij het heus wel redden.

Criminaliteit

Helaas geldt dit niet voor iedereen. Er zijn jongeren die hun dagelijkse beslommeringen zien als een tijdrovende bezigheid, die weinig geld opbrengt terwijl de kosten de pan uit rijzen. Ze worden bang dat ze tussen wal en schip gaan vallen. De verleiding om in de criminaliteit te belanden is dan ook groot hoewel deze heilloze weg meestal in de gevangenis eindigt. De groep "jongvolwassenen van 17 t/m 25 jaar" is hier dan ook oververtegenwoordigd!

Jongvolwassenen van 17 t/m 25 jaar
hypno & co logo transparant

De mentale druk wordt bij sommigen zo groot dat die zich op verschillende manieren manifesteert.


Misschien herken jij een van die symptomen:

De mentale druk wordt bij sommigen zo groot dat die zich op verschillende manieren manifesteert.


Misschien herken jij een van die symptomen:

 • hartkloppingen,
 • nervositeit,
 • depressiviteit,
 • faalangst,
 • overgewicht,
  • overspannen raken,
  • slecht slapen,
  • gedragsproblemen,
  • eczeem,
  • vergeetachtigheid.

  Erg vervelende dingen waarvan je soms niet kunt zeggen waar ze precies vandaan komen. En je vraagt je misschien af waarom juist jij die problemen moet krijgen en andere jongvolwassenen niet? Vaak ligt de reden daarvan in het onderbewuste. Het gedeelte van het brein dat ons leven kan beheersen met erg vervelende gevoelens. Het gedeelte van ons brein dat geen taal kent en daarom met reguliere zorg zo moeilijk te bereiken, laat staan te beïnvloeden is. Gelukkig kunnen we met hypnose de diepere lagen van het onderbewuste wel bereiken en is op die manier je probleem op te lossen.

  Jongvolwassenen van 17 t/m 25 jaar
  hypno & co logo transparant

  Met HypnotherapieMatriXcoachingIEMT en NLP krijgen wij jouw leven weer mooi in balans. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons.