juli 20

Persoonlijke groei en coaching

blog

0  comments

Waar loop je momenteel tegen aan? Geen grenzen kunnen aangeven, onzekerheid, faalangst, niet weten wat je wilt, op zoek naar een zinvolle richting, wil je gewoon meer inzicht in je gedrag of gewoon met iemand sparren om je gedachten te structureren en meer ontspannen te zijn?

Samen met mij ga je op onderzoek uit naar wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. We kijken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden. Het bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Persoonlijke coaching helpt jou bij het ontwikkelen van kennis, competenties, inzichten en talenten om zo het beste uit jezelf te halen en op deze manier een nog betere versie van jezelf te worden!

Dit doe ik met respect, aandacht en warmte. Van tijd tot tijd kan het ook confronterend en spiegelend zijn, maar altijd met de nodige humor. Veranderen is niet eenvoudig en gaat niet (altijd) vanzelf. Om vertrouwde en bekende patronen los te laten, is lef en moed nodig. Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent. (E.E. Cummings)

About the author 

Anneke Dusseljee

You may also like

Hechting tussen moeder en kind

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!