Anneke: 06 21 81 47 42 | Anne-Marieke: 06 13 92 39 25 info@hypnoco.nl

Virtuele Maagband

Afvallen begint in je HOOFD, niet op je BORD.

Afvallen en op gewicht blijven, wie wil dit niet? Is dit ook jouw droom maar lukt het niet? Ben jij een emotie eter, heb jij de hele dag honger of vliegen de kilo’s er na een dieet toch elke keer weer aan? Vaak ligt de sleutel tot succes in je onderbewustzijn.

Eetgedrag

Als je jouw eetgedrag echt wilt veranderen en je wilt duurzaam op je gewicht blijven, dan is het belangrijk dat je onderbewustzijn en je bewustzijn samenwerken. Wist je dat 90% van ons gedrag wordt aangestuurd door ons onderbewustzijn? Begrijpelijk dat afvallen en op gewicht blijven heel lastig wordt als je dit alleen met je bewustzijn (wilskracht) probeert te doen.

Als je vaak trek hebt en je eet veel dan krijg je in de loop van de tijd een grotere maag.

Als je last hebt van overgewicht en je wilt daar vanaf dan is het (mits je overgewicht niet door medische redenen veroorzaakt wordt) belangrijk dat je minder gaat eten. Dit is heel lastig als je een grote maag hebt want jouw maag geeft het “VOL” gevoel pas door aan je hersenen als je maag ook echt vol is.

  Het ‘VOL’ signaal

  Met een maagband wordt je eigen maag gedeeltelijk afgekneld met een band waardoor er een kleiner maagje ontstaat. Je kunt je voorstellen dat dan het “VOL” signaal eerder naar je hersenen gestuurd wordt. Dit zorgt ervoor dat je zonder moeite en zonder hongergevoel gemakkelijk kilo’s kwijt raakt.

  Operatief

  Een operatieve maagverkleining, maagband of maagballon zijn allemaal pittige chirurgische ingrepen. Het werkt goed, maar er zijn ook risico’s aan verbonden en de operaties zijn er erg prijzig.

   Virtuele Maagband

   Ik denk niet meer aan eten, ben er niet meer mee bezig. Vroeger was dat anders en dacht ik er de hele dag aan. Ik ben nu meer dan 10 kg kwijt, heb meer energie en ben vrolijk en blij. 

   Anita

   Virtuele Maagband

   Ik kan weer shoppen in mijn eigen kledingkast. Dingen die ik eerst niet meer paste, passen nu wel en sommige dingen zijn al weer te groot! Ik ben inmiddels 12 kg afgevallen. Tussendoor stond het gewicht even stil, dat vond ik spannend. Nu gaat het goed. Ik heb meer energie en voel me krachtiger.

   Yvonne

   Virtuele Maagband

   Sinds ik mezelf ben gaan voeden in plaats van volstoppen, ben ik aan het afvallen. Het kostte me moeite om van het dieet-denken af te komen en om te schakelen, maar nu ben ik  me veel bewuster geworden van mezelf.

   Gerrie